Consumenten » 
Business » 

Grote pakketten versturen & andere odd-sizes

Is je pakket te lang, te groot of te kwetsbaar om te versturen? Heeft jouw pakket een afwijkende afmeting of gewicht? Is het niet geschikt voor een sorteermachine (NMG) of een zogenaamde “ugly”? Of willen reguliere vervoerders jouw pakket niet vervoeren? Geen zorgen, bij Izipack hebben we de oplossing voor deze uitdagingen.

Wij begrijpen dat het verzenden van pakketten met afwijkende afmetingen zoals tapijtrollen, fietsen, e-bikes of andere grote en zware zendingen een uitdaging kan zijn. Vaak zijn deze pakketten te groot voor een sorteermachine en passen ze niet op een standaard transportband. Dit kan leiden tot hogere verzendkosten en meer complexiteit in het verzendproces. Maar bij Izipack zijn we gespecialiseerd in het verzenden van odd-sized pakketten en bieden we de oplossing voor deze uitdagingen.

Hoe werkt het versturen van grote pakketten & andere odd-sizes met Izipack?

Verzend of ontvang jouw XL, ugly, odd-sized of NMG pakket via Izipack. Wij leveren pakketten met grote of afwijkende maten, ook wel bekend als “Odd-Sized”. Dit omvat ook NC (non-conveyable) of NMG (niet machine geschikt) pakketten. Denk hierbij aan fietsen, tapijtrollen, huishoudtrappen, meubels, witgoed, TV’s of andere odd-sized pakketten, zoals buizen, L-vormige of aan elkaar geplakte dozen.

Als Odd-Sized specialist verzorgt Izipack het verzenden van jouw grote pakketten in Nederland en België die niet automatisch verwerkt kunnen worden op transportbanden. Ook zorgen we voor Fulfillment bulky items, zoals witgoed, TV’s, home & living artikelen en fietsen. Of het nu gaat om een eenmalige zending of regelmatige zendingen, we bieden flexibele oplossingen die bij jouw behoeften passen.

Als klant van Izipack profiteer je van onze eigen klantenservice. Wij houden de lijnen kort en kunnen snel reageren op jouw vragen en behoeften. We begrijpen dat elke zending anders is en dat daarom flexibele oplossingen nodig zijn. Of het nu gaat om een eenmalige zending of regelmatige zendingen, bieden wij oplossingen die bij jouw behoeften passen.

Kortom, Izipack biedt dé oplossing voor het verzenden van odd-sized pakketten, inclusief witgoed, TV’s, home & living items, fietsen en Fulfillment bulky items. Als gespecialiseerde verzendpartner kunnen wij jouw grote, zware en lange pakketten veilig en efficiënt afleveren. Onze tarieven zijn competitief, we bieden flexibele oplossingen en onze eigen klantenservice staat klaar om jou te ondersteunen. Verzend of ontvang jouw XL, ugly, odd-sized, NC of NMG pakket, inclusief witgoed, TV’s, home & living artikelen, fietsen en Fulfillment bulky items, via Izipack.

Veelgestelde vragen over het versturen van zware, lange of grote pakketten

Voor een standaard pakket geldt een maximale afmeting van 100 x 50 x 50 cm. Voor afwijkende pakketten kun je hier contact met ons opnemen.

De gordelomvang is de omvang van een voorwerp. En die wordt als volgt berekend: 2x de hoogte + 2x de breedte + 1x de langste zijde van het pakket.

Het maximale gewicht is 31 kg. Is je verzending zwaarder? Neem dan hier contact met ons op.

Jouw pakket moet in een deugdelijke beschermende stevige verpakking, zodat de inhoud optimaal wordt beschermd.

Bekijk ook onze andere verzenddiensten

Haal- en brengservice

Wij halen en brengen pakketten op bij of naar je kantoor. Je kiest zelf wanneer we langskomen.

Verzendlabels

Wij bieden directe toegang tot ons uitgebreide wereldwijde netwerk van partners, zoals DHL, PostNL en DPD

De Izi (ee-zee) way om je zakelijke pakketten te ontvangen en verzenden