Consumenten » 
Business » 

Odd-Sized pakket­verzending

Is je pakket te lang, te zwaar of te kwetsbaar? Heeft jouw pakket een afwijkende afmeting of gewicht? Is het niet geschikt voor een sorteermachine (NMG) of een zogenaamde “ugly”? Of willen reguliere vervoerders jouw pakket niet vervoeren? Geen zorgen, bij Izipack hebben we de oplossing voor deze uitdagingen.

Wij begrijpen dat het verzenden van odd-sized pakketten zoals tapijtrollen, fietsen, e-bikes of andere grote en zware zendingen een uitdaging kan zijn. Vaak zijn deze pakketten te groot voor een sorteermachine en passen ze niet op een standaard transportband. Dit kan leiden tot hogere verzendkosten en meer complexiteit in het verzendproces. Maar bij Izipack zijn we gespecialiseerd in het verzenden van odd-sized pakketten en bieden we de oplossing voor deze uitdagingen.

Hoe werkt het?

Verzend of ontvang jouw XL, ugly, odd-sized of NMG pakket via Izipack. Wij leveren pakketten met grote of afwijkende maten, ofwel de “Odd-Sized”. Dit wordt ook wel een NC (non-conveyable) of NMG (niet machine geschikt) pakket genoemd. Denk hierbij aan fietsen, tapijtrollen, huishoudtrappen, meubels of andere odd-sized pakketten.

Als Odd-Sized specialist verzorgt Izipack het verzenden van jouw pakketten in Nederland en België die niet automatisch verwerkt kunnen worden op transportbanden, zoals buizen, L-vormige of aan elkaar geplakte dozen. Of het nu gaat om een eenmalige zending of regelmatige zendingen, we bieden flexibele oplossingen die bij jouw behoeften passen.

Als klant van Izipack profiteer je van onze eigen klantenservice. Wij houden de lijnen kort en kunnen snel reageren op jouw vragen en behoeften. Wij begrijpen dat elke zending anders is en dat daarom flexibele oplossingen nodig zijn. Of het nu gaat om een eenmalige zending of regelmatige zendingen, wij bieden oplossingen die bij jouw behoeften passen.

Kortom, Izipack biedt de oplossing voor het verzenden van odd-sized pakketten. Als gespecialiseerde verzendpartner kunnen wij jouw grote en zware zendingen veilig en efficiënt afleveren. Onze tarieven zijn competitief, we bieden flexibele oplossingen en onze eigen klantenservice staat klaar om jou te ondersteunen. Verzend of ontvang jouw XL, ugly, odd-sized, NC of NMG pakket via Izipack.

Bekijk ook onze andere diensten

Haal- en brengservice

Wij halen en brengen pakketten op bij of naar je kantoor. Je kiest zelf wanneer we langskomen.

Pakket verzenden

Verzend je pakket(ten) gemakkelijk binnen Nederland en in Europa. Binnen een paar klikken geregeld.

De Izi (ee-zee) way om je zakelijke pakketten te ontvangen en verzenden