Samenwerken met Izipack

Izipack Mesh Logistic Network is een landelijk dekkend netwerk met regionale Izihubs waarbij ons systeem slim de kortste route berekent naar de Izihub in een andere regio. Dus niet noodgedwongen via een centraal sorteercentrum, waardoor een zending veel nodeloze kilometers maakt. Waar mogelijk liften zendingen maximaal mee met ritten die al worden gereden. 

Als je al zelf eigen regionale klanten hebt, helpen wij je graag aan een landelijke oplossing. Slim samenwerken en elkaar handel gunnen is ons motto!

Controle over je pakketten

In een nutshell

CO2 Footprint

Het slimme Izipack systeem zorgt voor een lage CO2-footprint per zending in het vervoer tussen de Izihubs. Izipack werkt in stedelijk gebied samen met partijen met zero emissie voertuigen.De Benelux

Wij zijn actief in de B2B en B2C markt en zoeken verschillende partners in de Benelux die pakketten, pallets of ‘uglies’ kunnen vervoeren.

Wie zoeken we?

Partners met een eigen hub en met duurzame voertuigen in stedelijke gebied (ook fietskoeriers). Maar ook reguliere subcontractors van bezorging netwerken die hun werkpakket willen verbreden. We zoeken ook ondernemers die (nog) geen depot en/of duurzame voertuigen hebben.

Hoe werkt het?

01

Neem contact met Wim op of vul onderstaand formulier (volledig) in.

02

Wij bellen je voor een kenningsmakingsgesprek.

03

Welkom, je bent officieel een partner van ons!

Wim Dekker

Neem contact met Wim op om de eventuele samenwerking met Izipack te bereiken. Je kunt Wim bereiken op: 06 53 76 12 56

Slim samenwerken.

Slim samenwerken en elkaar handel gunnen is ons motto!

Volg ons op
Social Media