Consumenten » 
Business » 

Duurzaam verzenden

De logistieke wereld is een sector die een enorme impact heeft op de wereld om ons heen, en bij Izipack begrijpen we het belang van duurzame pakketbezorging in deze industrie. We hebben onszelf ten doel gesteld om de impact op het klimaat zo klein mogelijk te maken en duurzaamheid tot een topprioriteit te maken.

Zo maken we gebruik van energiezuinige voertuigen en optimaliseren we onze routes om minimale pakket kilometers en de kortste afstand te realiseren en zo het brandstofverbruik te verminderen. We werken ook samen met partners die dezelfde toewijding hebben voor duurzaamheid. Met deze inspanningen hopen we een succesvolle oplossing te bieden voor het verminderen van de uitstoot van CO2 en het bevorderen van een duurzame toekomst voor de logistieke sector en de wereld als geheel.

Duurzame pakketbezorging op één

Het is voor ons van groot belang dat de leefomgeving van de mens mooi en gezond blijft. Als bedrijf voelen wij ons deels verantwoordelijk voor het behoud van de natuurlijke omgeving en willen we hier een actieve rol in spelen. Daarom hebben we duurzaamheid hoog op de agenda staan en zijn we een voorbeeld en een voorloper op vele andere bedrijven binnen de logistieke sector.

Ons Izipack Mesh Logistic Netwerk is een duurzame oplossing voor het versturen van pakketten. Door slim om te gaan met pakketten, zorgen we ervoor dat jouw pakket de kortste afstand aflegt. Hierdoor is er minder uitstoot van CO2 en wordt het milieu minder belast. We werken met een korte logistieke keten waarbij we samenwerken met lokale partijen, zoals Fietskoeriers.nl, de Buren en lokale (hub)partijen. Op deze manier zorgen we ervoor dat er minder bestelbussen door de wijk rijden en de overlast voor bewoners wordt verminderd. Dat noemen wij duurzaam verzenden.

Hoe bezorgen wij duurzaam?

Bij Izipack zijn we ervan overtuigd dat duurzaamheid niet alleen belangrijk is voor ons als bedrijf, maar ook voor onze klanten. We willen immers dat zij op een verantwoorde manier hun producten ontvangen en gebruiken. Daarom hebben we ons gericht op het ontwikkelen van een duurzame oplossing voor het verzenden van pakketten. Ons doel is om het verwerkingsproces te optimaliseren en zo een succesvolle oplossing te bieden voor het verminderen van de uitstoot van CO2.

Duurzame oplossing

Daarnaast biedt ons Mesh Logistic Netwerk nog meer voordelen. Zo kunnen we sneller en efficiënter leveren en zijn we flexibeler in het bezorgen van pakketten. We zijn in staat om binnen één dag te leveren en kunnen pakketten ook ’s avonds duurzaam bezorgen. Dit is niet alleen gunstig voor onze klanten, maar ook voor het milieu omdat we hierdoor minder transportbewegingen nodig hebben.

Bij Izipack vinden we duurzaamheid niet alleen belangrijk voor onze bedrijfsvoering, maar ook voor de wereld om ons heen. Daarom werken we hard om onze impact op het klimaat zo klein mogelijk te maken en zetten we ons in voor een duurzame toekomst. We zijn trots op ons Mesh Logistic Netwerk en zijn ervan overtuigd dat we hiermee een belangrijke bijdrage leveren aan een duurzame wereld.

De Izi (ee-zee) way om je zakelijke pakketten te ontvangen en verzenden