Duurzaamheid

guillaume-de-germain-6Xw9wMJyHus-unsplash

De logistieke wereld heeft veel impact op de wereld om ons heen. Niet alleen wordt de bevolking met elkaar verbonden via pakketten, maar ook het milieu speelt een grote rol in deze industrie.

Duurzaamheid op één

Bij Izipack vinden we het belangrijk dat de leefomgeving van de mens mooi en gezond blijft. Wij voelen ons hier deels verantwoordelijk voor en willen onze impact op het klimaat zo klein mogelijk maken. Daarom zetten we duurzaamheid op één. Hierin zijn we een voorbeeld en een voorloper op vele andere bedrijven binnen de logistiek. Door het Izipack Mesh Logistic Netwerk zijn wij duurzaam: minimale kilometers voor jouw pakket met maximale service.  

Hoe?

leverzekerheid

Kortste afstand

We werken met een korte logistieke keten waarbij we slim omgaan met pakketten, waarbij wij er naar streven om jouw pakket de kortste afstand te laten afleggen.

duurzaam

Pakketkluis

Daarbij kan je zelf kiezen om pakketten in de dichtstbijzijnde pakketkluis af te laten leveren

pakketten-bundelen

Bundelen van pakketten

Of je laat meerdere bestellingen gebundeld thuisbezorgen op een avond die jou uitkomt. Op die manier zorgen we ervoor dat er minder bestelbussen door de wijk rijden.

Duurzame
oplossing

We leveren een duurzame bijdrage aan de wereld. We werken met een korte logistieke keten waarbij we slim omgaan met pakketten. Daarbij kan je zelf kiezen om pakketten in een slimme pakketkluis af te laten leveren. Of je laat meerdere bestellingen gebundeld thuisbezorgen op een avond die jou uitkomt. Izipack werkt samen met landelijke partijen zoals Fietskoeriers.nl, de Buren en lokale (hub)partijen. Op die manier zorgen we ervoor dat er minder bestelbussen door de wijk rijden.

Vragen? Neem dan een kijkje bij onze FAQ.

Jouw positieve impact start vandaag, met Izipack.

Neem contact met ons op

0 %
Minder CO2 uitstoot

Een
positieve
impact start
vandaag

Volg ons op
Social Media