Consumenten » 
Business » 

Verzendlabels

Als jouw organisatie die veel pakketten per dag verstuurt, heb je de optimale partner nodig voor jouw verzendingen. Een partner die jouw aanspreekpunt is voor de aantrekkelijke verzendlabel inkoop en voor de bijbehorende dienstverlening zoals ophaalservice of klantenservice als er iets met de verzending is gebeurd. 

Stel je voor: een geavanceerde verzendlabel service die de zakelijke wereld verandert door zowel kosten te verminderen als jouw verzendproblemen oppakt, zonder ook maar de geringste concessie te doen aan de kwaliteit waar je op rekent. We begrijpen als geen ander de centrale rol die verzending inneemt in jouw bedrijfsactiviteiten.

Of je nu een opkomende start-up bent of een gevestigde marktleider, onze service past zich aan jouw behoeften aan. Met real-time tracking opties en toegang tot meerdere vervoerders, bieden we gemak, snelheid en betrouwbaarheid.

 

Volumekortingen

Onze missie is eenvoudig maar effectief: we willen bedrijven helpen besparen op hun verzendkosten en tegelijkertijd de kwaliteit te waarborgen. Met onze aantrekkelijke volumekortingen kun je niet alleen profiteren van scherpere tarieven voor verzendlabels, maar ook van extra besparingen naarmate je verzendvolume toeneemt. Wij bieden directe toegang tot gerenommeerde verzenddiensten en zorgen ervoor dat jouw bedrijf maximaal kan profiteren van de voordelen van onze samenwerking met hen.

Optimaliseer je resultaten

Verzendlabels zijn allang niet meer slechts kostenposten, maar eerder kansen om jouw bedrijfsresultaten te optimaliseren. Het is hoog tijd om dat te benutten. Ontdek hoe onze hoogwaardige labels in combinatie met onze voordelige tarieven jouw bedrijf een boost kunnen geven. Door over te stappen naar onze verzendoplossingen, bespaar je niet alleen aanzienlijk op kosten, maar vergroot je tevens je concurrentievoordeel en geef je jouw bedrijf de groeikracht die het verdient. Wij begrijpen dat elke kans telt in de zakenwereld, en daarom staan we klaar om je te helpen je bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen met onze betaalbare en efficiënte oplossingen.

Veelgestelde vragen

Wanneer je een pakket gaat versturen, is het belangrijk om rekening te houden met het volgende:

 • De verzenddoos moet stevig zijn. 
 • Als het pakket niet helemaal gevuld is, gebruik dan opvulmateriaal zoals bubbelplastic of piepschuim (géén kranten).
 • Zorg ervoor dat de hoeken van je pakket beschermd zijn door er tape overheen te plakken. Zo is de kans kleiner dat de inhoud van je pakket breekt.

Wat mag je wel en wat mag je niet verzenden? Elk land heeft andere regels. Zorg ervoor dat je altijd de website van de vervoerder checkt voor de meest recente informatie.

Elk land heeft een andere wijze van adressering. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden. Sommige landen hebben geen huisnummer, postcode of straatnaam. 

Controleer altijd het adres bij de ontvanger. Mocht je er niet uitkomen, stuur dan een email naar hello@izipack.nl.

De belangrijkste informatie voor het verzendlabel omvat:
- Datum
- Trackingnummer
- Afmeting van het pakket
- Gewicht van het pakket
- Naam en adres van de verzender
- Naam en adres van de ontvangen

Standaard formaat: 10 x 15 cm

 • Brandstof toeslag: Wanneer je een pakket wil versturen wordt daar brandstoftoeslag over berekend. Dit is een variabel percentage dat per vervoerder verschilt. De toeslag wordt ook op verschillende manieren berekend. 

  Enkele vervoerders, zoals DHL & UPS berekenen ook een brandstoftoeslag over de algemene toeslagen die van toepassing zijn op je pakket.

 • Buitengebied toeslag: op sommige bestemmingen rekent de (buitenlandse) vervoerder een extra toeslag, omdat deze bestemming moeilijker bereikbaar is. De hoogte van de toeslag is afhankelijk van de (buitenlandse) vervoerder.

 • Handmatige verwerking toeslag/niet machine geschikt toeslag: Wanneer een pakket door aard, vorm of verpakking niet automatisch gesorteerd kan worden, zal deze in toeslag in rekening worden gebracht door de vervoerder. Het bedrag van deze toeslag is afhankelijk van het land van bestemming.
 • Piektoeslag: in het drukke seizoen kan een (buitenlandse) vervoerder een piektoeslag opleggen.
 • Onjuiste etikettering toeslag: zorg voor een correct, leesbaar en volledig etiket, daarmee voorkom je een toeslag van een (buitenlandse) vervoerder
 • Bezorging op eilanden binnen EU toeslag: Voor de bezorging op eilanden binnen de Europese Unie berekenen sommige (buitenlandse) vervoerders een toeslag.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Het percentage en de manier van berekenen wisselt per vervoerder. Hier vind je een overzicht (september 2022).

Bekijk ook onze andere diensten

Odd-Sized verzendingen

Wij leveren pakketten met grote of afwijkende afmetingen. Denk hierbij aan tapijtrollen en matrassen.

Pakket verzenden

Verzend je pakket(ten) gemakkelijk binnen Nederland en in Europa. Binnen een paar klikken geregeld.

De Izi (ee-zee) way om je zakelijke pakketten te ontvangen en verzenden