Consumenten » 
Business » 

Haal- en brengservice

Als je pakketten moet versturen of ontvangen, is het soms lastig om naar een verzendpunt te gaan. Het kost tijd en moeite om daar naartoe te gaan en bovendien wil je misschien wel buiten de reguliere openingstijden je pakket ophalen of laten bezorgen. Izipack biedt daarom een haal- en brengservice aan, zodat je je pakketten op een efficiënte en flexibele manier kunt versturen en ontvangen.

Bij Izipack kun je gebruikmaken van de haal- en brengservice via een Izihub. Dit is een verzamelpunt van Izipack waar je pakketten kunt ophalen of laten bezorgen. Wij begrijpen dat niet iedereen dezelfde behoeften heeft als het gaat om logistieke oplossingen. Daarom bieden we flexibiliteit in onze haal- en brengservice.

Als klant kun je kiezen voor een contract met vaste dagen en tijdstippen, maar je kunt ook kiezen voor een losse haal- of brengafspraak. Dit geeft je de vrijheid om te kiezen wat het beste bij je past. Daarnaast biedt Izipack ook verschillende opties voor de frequentie van de haal- en brengservice. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse haal- en/of brengmomenten.

De haalservice

Het is mogelijk om je pakketten op te halen bij een Izihub bij jou in de buurt of je kunt gebruikmaken van de Izipack haalservice. Met deze haalservice komen we je pakketten bij jou thuis of op kantoor ophalen. Je kunt kiezen voor een contract waarbij we op vaste dagen en tijden langskomen, of je kunt een losse haalafspraak maken wanneer het jou uitkomt.

Als je regelmatig veel (brievenbus)pakketten verstuurt, is het contract voor de haalservice ideaal. Hierbij spreken we vaste dagen en tijdstippen met je af waarop we langskomen, tegen een scherp tarief. Maar als je minder frequent pakketten verstuurt, dan kun je ook kiezen voor een losse haalafspraak. Zo zit je nergens aan vast en bepaal jij wanneer we langskomen.

Voordelen haalservice

Je hoeft niet zelf je pakket op te halen bij een afhaalpunt

Een losse haal afspraak of een contract: dat is volledig aan jou

Bepaal zelf de dag en het tijdstip van de haal afspraak

Zo kun jij gerust verder met hetgeen wat je écht belangrijk vindt!

De haalservice met contract is ideaal als je regelmatig veel (brievenbus)pakketten verstuurt. In dat geval spreken we vaste dagen en tijdstippen met je af waarop we langskomen, tegen een scherp tarief. Het is uiteraard ook mogelijk om een losse haal afspraak in te plannen, dan zit je nergens aan vast.

De brengservice

Met de Izipack brengservice brengen wij je pakketten vanaf 8.00 uur ‘s ochtends bij je langs. Dit is ideaal als je veel pakketten te ontvangen hebt en niet de hele dag thuis wilt blijven. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak wij langskomen en je kunt via onze portal gemakkelijk een afspraak inplannen. Tussen 08:00 uur en 11:00 uur kun je een tijdvak aangeven van een half uur, 1 uur of 2 uur. Zo kun jij gerust verder met hetgeen wat je écht belangrijk vindt!

Voordelen brengservice

Je hoeft niet zelf je pakket op te halen

Te combineren met onze haalservice

Bepaal zelf de dag en het tijdstip van de haal afspraak

Met de Izipack brengservice brengen wij jouw pakketten die bij ons zijn afgeleverd op het afgesproken moment, bijvoorbeeld vanaf 8.00 uur ‘s ochtends, bij je. Je bepaalt zelf wanneer en hoe vaak wij langskomen. Een losse breng afspraak of een contract: dat is volledig aan jou.

Bekijk ook onze andere diensten

Odd-Sized verzendingen

Wij leveren pakketten met grote of afwijkende afmetingen. Denk hierbij aan tapijtrollen en matrassen.

Pakket verzenden

Verzend je pakket(ten) gemakkelijk binnen Nederland en in Europa. Binnen een paar klikken geregeld.

De Izi (ee-zee) way om je zakelijke pakketten te ontvangen en verzenden