Consumenten » 
Business » 

Pakket verzenden

Als je als bedrijf internationaal zaken doet, is het versturen van pakketten naar het buitenland een belangrijk onderdeel van je logistieke proces. Maar hoe pak je dat op een efficiënte en betaalbare manier aan? Met Izipack International hoef je je daar geen zorgen meer over te maken. Of je pakket nu naar ons buurland moet of naar het zuiden van Europa, wij zorgen ervoor dat het op de juiste bestemming aankomt.

Nederland en Europa

Een pakket versturen via Izipack International is makkelijk, snel en betaalbaar. Je kunt zelf online een order plaatsen op onze website en de rest regelen wij voor je. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe het werkt.

 1. Plaats een order op de website
  Ga naar onze website en klik op ‘Izipack International’. Kies je locatie, pakketgrootte en bestemming. Daarna kun je het afleveradres invoeren. We bieden verschillende pakketopties aan, zodat je altijd een optie vindt die bij jouw zending past.
 2. Maak je pakket klaar om te verzenden.
  Na het plaatsen van je order ontvang je een verzendlabel. Deze kun je downloaden, uitprinten en op je pakket plakken. Op het label staat vermeld waar je je pakket kunt afleveren. Zorg ervoor dat je pakket goed verpakt is en alle benodigde informatie bevat, zoals het adres van de ontvanger.
 3. Klaar voor verzending!
  Lever je pakket af bij je gekozen inleverpunt en je bent klaar. De bezorgers gaan hun best doen om je bestelling zo snel mogelijk af te leveren in het gekozen land. Je kunt je pakket volgen via de Track & Trace link die je via de mail hebt ontvangen. Zo blijf je altijd op de hoogte van de status van je zending.

Handig om te weten

 1. Het versturen van pakketten via Izipack International heeft nog meer voordelen.
  Zo kun je in één bestelling meerdere pakketten (en adressen) toevoegen. Je hoeft dus niet het proces opnieuw te starten voor elk pakket. Daarnaast bieden we ook verzekeringen aan voor het geval je pakket kwijt raakt tijdens het verzendproces.
 2. Of je nu een klein pakket wilt versturen of een grote lading, met Izipack International regel je het allemaal gemakkelijk en snel.
  Zo heb je meer tijd voor andere belangrijke zaken die voor jouw bedrijf écht van belang zijn. Heb je nog vragen over onze internationale verzendopties? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Bekijk ook onze andere diensten

Haal- en brengservice

Wij halen en brengen pakketten op bij of naar je kantoor. Je kiest zelf wanneer we langskomen.

Odd-Sized pakketten

Wij leveren pakketten met grote of afwijkende afmetingen. Denk hierbij aan tapijtrollen en matrassen.

De Izi (ee-zee) way om je zakelijke pakketten te ontvangen en verzenden