Consumenten » 
Business » 

Open Sollicitatie

Izipack Mesh Logistic Network is een succesvol landelijk dekkend netwerk met 25 regionale Izihubs waarbij ons systeem slim de kortste route berekent naar de Izihub in een andere regio. Dus niet noodgedwongen via een centraal sorteercentrum, waardoor een zending veel nodeloze kilometers maakt. Waar mogelijk liften zendingen maximaal mee met ritten die al worden gereden. Kortom, nieuwe slimme duurzame logsitiek!

Wil jij bijdragen aan de groei van Izipack?
Dien een open sollicitatie in!

Wil jij graag werken bij Izipack, maar staat er op dit moment geen passende vacature open? Dan kun je altijd een open sollicitatie bij ons indienen! Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen om ons team te versterken.

Als je een open sollicitatie bij ons indient, kun je ons laten weten waarom je graag bij Izipack wilt werken en welke vaardigheden en ervaringen je meebrengt. Wij zullen je sollicitatie zorgvuldig bekijken en in gedachten houden als er in de toekomst een passende vacature vrijkomt.

Je kunt je open sollicitatie indienen door een motivatiebrief en je CV te sturen naar info@izipack.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de verdere stappen te bespreken.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en wie weet mogen wij jou binnenkort welkom heten in ons team bij Izipack!