Izipack van start in Rotterdam!

Niet thuis als de pakketbezorger komt, en pas bij het pakketafhaalpunt als die al om 6 uur dicht is? Izipack bouwt in Rotterdam aan een onafhankelijk en duurzaam netwerk van afhaalpunten. De eerste 17 ophaalpunten zijn nu beschikbaar. Dit zijn pakketkluizen waar je al je pakketten – van welke vervoerder dan ook – kan ophalen, wanneer het jou uitkomt.

Vind hier jouw favoriete afhaalpunt

Bekijk hier ons netwerk van afhaalpunten in Rotterdam. We starten met 17 slimme pakketkluizen!

  • Alle pakketten van alle vervoerders
  • Ophalen wanneer jij wilt
  • Pakketkluis te openen met unieke code vanuit de app
  • Gemakkelijk en milieuvriendelijk

Hoe werkt het?

Hieronder lees je stapsgewijs hoe het werkt. Je bestelt online via jouw favoriete webshop en de bestelling wordt bezorgd in een slimme pakketkluis bij je in de buurt. Of je kiest voor duurzame thuisbezorging ‘s avonds door een fietskoerier!

1. Download de app

Download de Izipack app en maak binnen 2 minuten een izi-ID aan.

Picture2

2. Bestellen

Bij je bestelling vul je als bezorgadres het adres van de izipack hub in, en achter je achternaam vul je je izi-ID in.

3. Kies bezorgmoment

Als het pakket bezorgd is op de hub, krijg je een realtime notificatie. Kies in de app voor 12.00 je bezorgmoment.

4. Bezorgd!

Je ontvangt een notificatie, en haalt je pakket op uit de kluis als het jou uitkomt!

Of ontvang het pakket thuis door een fietskoerier!

Veelgestelde vragen over Izipack in Rotterdam

Rotterdam wordt door Izipack bediend vanuit onze Hub in Rijswijk. Gebruik bij het bestellen als bezorgadres het adres

Zuiderweg 70
2289BR Rijswijk

Vergeet niet je Izi-ID in te vullen achter je achternaam!

Vind alle afhaalpunten van Izipack in de Izipack app, of klik hier.

Helaas is deze service nu alleen nog in Rotterdam, Delft, Spijkenisse en Goeree-Overflakkee beschikbaar. Je kan natuurlijk wel je pakket laten bezorgen bij een van de Izipack. 

De maximale afmetingen van de grootste locker zijn 50x60x60 cm. Mocht het pakket te groot zijn, dan nemen we contact met je op.

Hoe met Izipack ontvangen?

Download de Izipack app, maak een izi-ID en Izipack account aan. Je Izi-ID kies je zelf. Je Izi-ID vul je in achter je achternaam bij de check out van een webshop als je iets bestelt bij een webshop. Belangrijk: bij het bezorgadres vul je niet je eigen adres, maar het adres van een Izipack hub in. Het adres van de Izipack hub bij jou in de buurt, vindt je in de Izipack-app als je een Izipack station opgeeft.

Wanneer de pakketvervoerder van de webshop je pakket aflevert bij de Izipack hub, krijg je meestal bericht dat het pakket is afgeleverd (bij de Izipack hub). Op het moment dat het pakket is ingevoerd door de Izipack hub, krijg je ook een notificatie via je Izipack app en moet je een keuze maken. Je kunt het pakket dezelfde dag in een pakketkluis of pakketpunt laten leveren als je dit voor 16:00 uur laat weten.

Naast het leveren in een pakketkluis, kan je ook besluiten je pakket enkele dagen te laten liggen bij de Izipack hub. Bijvoorbeeld om alle pakketten die je hebt besteld gedurende de week te bundelen en op één moment te laten bezorgen. Afhankelijk van je abonnement en de beschikbaarheid van Fietskoeriers.nl in jouw woonplaats, kun je de pakketten ook aan huis laten leveren door Fietskoeriers.nl op een avond naar keuze (tussen 18:00-22:00).

Ben je momenteel niet in de buurt van de Izipack hub, of de pakketkluis die je gekozen hebt? Wanneer je de notificatie in de app krijgt dat je bestelling op de Izipack hub is, kun je tot 2 weken na ontvangst besluiten wanneer je het pakket in de pakketkluis wilt laten leveren.

Als je voor het invullen van een bestelling bij een webshop je hub wilt veranderen, klik je eerst een andere pakketluis of pakketpunt aan in de Izipack app. Dan verschijnt ook het adres van de Izipack hub die de gewenste pakketkluis of pakketpunt belevert. Dit adres vul je dan in bij de check out van de webshop waar je iets bestelt.

Laat pakketten op dezelfde dag leveren. Wanneer je de notificatie krijgt in de app dat je eerste pakketje op de hub is, kun je er voor kiezen te wachten totdat alle andere pakketten ook zijn geleverd op de hub en dan bepaal je de dag en pakketkluis of pakketpunt. Op dit moment krijgt elk pakket zijn eigen locker. We werken aan de mogelijkheid om meerdere pakketten in één locker te plaatsen. Hou onze website in de gaten.

Wat kosten onze abonnementen?

🔰 Izipack basic

📦 pakketoverzicht in Izipack app
✅ 4x gebruik pakketkluis per maand
🚲 avondbezorging fietskoerier per maand

€2,49 / maand
nu 1 maand gratis!

🚀 Izipack premium

📦 pakketoverzicht in Izipack app
✅ onbeperkt gebruik pakketkluis per maand
🚲 2x avondbezorging fietskoerier per maand

€9,99 / maand
€4,99 / maand (student)

Download nu.