Ons verhaal

Het ontstaan van Izipack.

Izipack is opgericht in 2018 door een groep doorgewinterde ondernemers en gepassioneerde cosmopolieten. Nadat ze succesvol waren in hun eigen ondernemingen, besloten ze hun krachten te bundelen en Logistic Ventures te starten. Hieruit is Izipack ontstaan. De oprichters hebben een solide kennis en klantenbestand opgebouwd in de fintech- en logistieke sector.

 

EVAnet.

EVAnet, voorloper van Izipack, initieerde het idee om bij OV haltes, mobiliteitshubs en andere locaties waar mensen elkaar ontmoeten, pakketkluizen te plaatsen.  Om het makkelijker voor de consument te maken en zelf te beslissen waar en wanneer hij/zij het pakketje ophaalt. Al snel bleek er ook een ’navigator’ nodig te zijn – immers waar staan de kasten? En hoe kan je ‘aanwijzen’ waar je je pakketje wil laten ‘landen? Zo is Izipack ontstaan.

Milieuvriendelijk & Duurzaam.

Bestelbussen in de woonwijk stoten CO2 en stikstof uit en vormen een groot risico voor de verkeersveiligheid. izipack werkt daarom aan een korte logistieke keten en zorgt ervoor dat er minder bestelbussen door de wijk rijden.

  • Met slimme routes dankzij onze mesh netwerk, wordt de kortste en meest efficiënte weg van A naar B berekend (en in rekening gebracht).
  • Met pakketkluizen, lokale hubpartners en fietskoeriers die alleen in de avond bezorgen. 

Onze missie.

De consumenten in controle brengen van hun pakketten zodat zij meer tijd hebben voor wat voor hen echt belangrijk is en tegelijkertijd een bijdrage leveren aan een duurzame wereld.

Volg ons op
Social Media