Pilot duurzame pakketbezorging Goeree-Overflakkee

De startup EVAnet draait in opdracht van de provincie Zuid-Holland, in samenwerking met de gemeente Goeree-Overflakkee de pilot duurzame pakketbezorging. Het achterliggende idee is om de locatie van de bushalte ook te gebruiken als logisch servicepunt om uw pakket mee te nemen op weg naar huis. Op die manier kunt u altijd op loopafstand uw pakket ophalen en hoeft u niet meer thuis te blijven. Door gebruik te maken van een centrale pakketkluis wordt het aantal ritten met bestelbussen in de wijk drastisch teruggebracht wat de verkeersveiligheid ten goede komt en uitstoot vermindert.

Download de Izipack App!

De Izipack App is nu beschikbaar voor iOS en Android. Op dit moment is de service van Izipack beschikbaar in regio Spijkenisse en Goeree-Overflakkee en we breiden binnenkort uit!

Met de Izipack App maak je een uniek Izi-ID aan waardoor je jouw pakketten kan beheren in de Izipack App. In de app beslis je waar en wanneer je ze bezorgd wilt hebben, bijvoorbeeld in een Izipack Station pakketkluis.

Je volgt en beheert jouw pakketten in de Izipack app. Bij aankomst bij de lokale ‘hubpartner’ van Izipack beslis je zelf waar en wanneer je het pakket wil ophalen uit een pakketkluis.


Veelgestelde vragen

Hoe meld ik me aan voor Izipack?
De Izipack App is te downloaden voor Android en iPhone. Deze is te vinden in de app stores of door de QR-code hierboven te scannen. Bij het opstarten van de App wordt gevraagd een account aan te maken. Tijdens het maken van een account kiest u uw persoonlijk Izi-ID. Dit Izi-ID zet u achter uw naam bij het bestellen bij een webwinkel.

Waar moet ik de persoonlijk Izi-ID invullen?
Deze vult u in achter uw naam bij het bestellen bij een webwinkel (bijvoorbeeld Jan Jansen IZI-jan1234). Aan deze Izi-ID wordt uw pakket herkend op de Izipack Hub.

Werkt Izipack met alle bezorgers (PostNL, DHL, DPD, UPS etc)?
Jazeker, Izipack ontvangt pakketten van alle bezorgers op de Izipack Hub. Vervolgens brengt Izipack uw pakket emissieloos naar de door u gekozen locatie op de door u gekozen dag.

Wanneer komt er een pakketkluis bij mij in de buurt?
Izipack draait op dit moment een pilottraject in Nissewaard. Zo snel mogelijk willen we de rest van Nederland bedienen en pakketbezorging door het hele land verduurzamen. Ons doel is overal in Nederland op loopafstand een pakketkluis en alle vervuilende bezorgbusjes uit de straten en van de wegen!