Izipack komt voort uit EVAnet

EVAnet is de alliantie met als doelstelling slimmer gebruik te maken van de bestaande infrastructuur en objecten in de openbare ruimte – zoals bushaltes - te verrijken met nieuwe services. EVAnet heeft de bushalte 2.0/Nano Hub in samenwerking met de provincie Zuid-Holland ontwikkeld.

Nanohub van EVAnet

Slim samenwerken

EVAnet werkt samen met partijen zoals de Buren voor de slimme pakketkluis maar ook met Sanitronics die een ‘zelfreinigend’ toilet hebben ontwikkeld. Idee is dat je met de Izipack app je pakket laat bezorgen op een logische plek tijdens je dagelijkse reis, zoals bij de bushalte dichtbij je huis of werk. Maar de pakketkluis kan ook in de hal van een woningbouwcorporatie staan of bij de ingang van een woonwijk.

Uiteindelijk is de doelstelling van EVAnet dat je – net als bij de ondergrondse vuilcontainers – altijd een locatie op loopafstand hebt waar je je pakketten kan laten bezorgen.

Slim samenwerken

Lancering en uitrol

De applicatie wordt nu gebouwd en als eerste gelanceerd in Zuid-Holland. Binnenkort zijn de eerste plaatsen bekend waar je Izipack kan gebruiken, in ieder geval in de 30 steden waar Fietskoeriers.nl al actief is.

izipack locations

Team Izipack

Laurens Tuinhout

Laurens Tuinhout

CEO/Founder

Mick Walvisch

Mick Walvisch

CMO/Founder

Bas Kuntz

Bas Kuntz

COO/Founder

Hans van Dam

Hans van Dam

Teammember

Ronald Rotteveel

Ronald Rotteveel

CTO

Eva Anguita

Eva Anguita

UX/UI Designer